Kissa pesukoneessa

Kissat viihtyvät paikoissa, jotka ovat hämäriä, rauhallisia, hiljaisia ja suojaisia, kuin piilopaikat. Mikä siihen olisikaan parempi kuin iso kone, jossa on sopiva kolo keskellä? Mahdollisesti siellä saattaa olla pehmoistakin ja mukavan tuoksuista, jos perhe on jättänyt sinne likaisia vaatteitaan. Pian kuitenkin pesukoneen luukku napsahtaa kiinni, sinne alkaa tulvia vettä kone alkaa pyöriä nopeammin ja nopeammin. Vähän ajan päästä omistaja alkaa ihmetellä, missä hänen kissansa on. Silloin on jo kuitenkin liian myöhäistä.

Kissojen päätyminen pesukoneisiin on helppo välttää vain yksinkertaisesti ottamalla tavaksi pitää pesukoneen luukku kiinni koko ajan, oli siellä sitten pyykkiä tai ei. Näin kissa ei saa mahdollisuutta päästä kokeilemaankaan, millainen nukkumapaikka pesukoneen sisältä löytyisi. Tarkista myös aina pesukoneen sisältö huolella ennen kuin käynnistät koneen, vaikka luukku olisikin mielestäsi ollut koko ajan kiinni.

Jos onnettomuus on jo kuitenkin päässyt tapahtumaan, sammuta pesukone heti ja vie kissasi mitä pikimmiten eläinlääkäriin!

 

Kirjoittaja on SEYn TET-harjoittelija Ida