Miksi emme syö eläimiä?

Miksi emme syö eläimiä? Kirja vegaaneista, kasvissyöjistä ja kaikista elävistä olennoista

Ruby Roth

Aurinko Kustannus

”Miksi emme syö eläimiä” on upeasti kuvitettu ja helppolukuisesti kirjoitettu kirja siitä, miten jokainen meistä voi omilla valinnoillaan suojella kaikkea elävää ja ympäristöä. Kirjassa kerrotaan eri eläimistä, siitä millaista niiden luontainen käyttäytyminen on ja miten tätä rajoitetaan tehotuotannossa. Kuvituksen maagisuutta ei voi liikaa korostaa; kuvitus on vangitsevaa ja paljon kertovaa.

Kirja ei ole millään tavalla syyttelevä, vaan yksinkertaisesti tuo esiin perustelut sille, miksi jotkut meistä ovat päättäneet valita veganismin tai kasvissyönnin elämäntavaksi. Kirja tuo nämä perustelut esiin lapselle ymmärrettävällä tavalla. Kirjassa on vahvasti esillä viesti, että jokaisen meistä valinnoilla ja teoilla on merkitystä ja, että jokainen meistä voi vaikuttaa. Kirjan lopussa on vielä hyviä vinkkejä, millä muilla tavoin voi edesauttaa eläinten ja ympäristön asiaa.

Iso peukku tälle teokselle ja toivottavasti moni lapsi pääsee tutustumaan kyseiseen kirjaan. Kirjaa voi tilata esim. Vegaaniliiton sivujen kautta Vegaaniliitto.

Tiina L.