Kasvattajille ja vanhemmille

Eläintaito.fi on SEY Suomen eläinsuojelu ry:n erityisesti nuorille kehittämä verkkokurssi eläinosaamisesta. Eläintaito käsittelee eläinsuojelua, tavallisimpia lemmikkieläinlajeja ja niiden hyvinvointia ja tarpeita sekä vastuullista lemmikin omistamista. Kurssilla etsitään vastauksia kysymykseen kuinka minä voin tuottaa eläimelle hyvän elämän? Kurssilla tutkaillaan omia asenteita sekä kartutetaan olennaisia tietoja ja taitoja.

Kurssin tavoitteena on

Kurssi on suunnattu

Kurssin hyväksytysti läpäisseet saavat Eläintaitaja-diplomin osoitukseksi kurssin suorittamisesta ja sen aikana opituista tiedoista ja taidoista.

 

Eläintaito.fi -kurssi on maksuton. Sen voi suorittaa kuka tahansa joko itsenäisesti vapaa-ajallaan tai esimerkiksi osana kerhotoimintaa tai kouluopetusta. Kurssin sisällöt soveltuvat esimerkiksi osaksi biologian, elämänkatsomustiedon, äidinkielen ja valinnaisaineiden opetusta.

 

Rekisteröidyttäessä ei tietosuojasyistä kysytä osallistujan henkilötietoja vaan käyttäjätunnus ja salasana ovat robotin luomia eivätkä yhdisty henkilöön. Tämän vuoksi on tärkeää, että tunnus ja salasana säilytetään hyvin, jotta kurssia voi suorittaa useassa osassa.

 

Lisätietoja mielellään antaa ja palautetta vastaanottaa Verna Kirjavala, verna.kirjavala[at]sey.fi.